Nyheter

Kommande

Kategorier

Sagospelet Rymd: Universums ödeTillverkare: Daniel Lehto
Referens: 9789198638929
Jorden som vi känner den är närmast obeboelig. Människans rovdrift har lämnat henne som ett blödande sår. Du föddes i ett av tre stora maktblock på Jorden. Allt styrs via Nätet. Smiths-Wedells datalag statuerar att alla måste vara uppkopplade. Dina Enheter ska användas för konsumtion.

På de värst drabbade ställena på Jorden använder människorna gasmasker när de vistas utomhus. Drömmen om att lämna planeten för semesterbyarna på Mars lockar de flesta, men få har råd att åka. Desto fler hamnar i gruvorna i asteroidbältet. Ute i solsystemet skeppas uran till och från Jorden på undermåliga rymdskepp.

Men det viskas om de som lyckats lämna allt. Som flytt solsystemet. Men det pratas inte högt. De som är oförsiktiga försvinner spårlöst eller skolas om. Och särskilt ett namn hörs i bruset: Len Renberg.

Välkommen till Universums öde!

Universums öde är skrivet av Daniel Lehto och Mikael Bergström (Kutulu, Ödesväktarna) och utgör en kampanjvärld till spelet. För illustrationerna står David Jansén, Peter Y.V. Ylikangas och Richard Svensson.

OBS! Detta är inte ett självständigt spel. Du behöver grundboken Sagospelet Rymd för att kunna använda den här boken.
299 kr
7 i butiken
11 på postorder

Ett av skandinaviens bredaste spelutbud med över 60.000 olika artiklar i lager

Fraktfritt inom Sverige från 1500kr (gäller ej skrymmande varor)

Spelrum med över 100 sittplatser och aktiviteter varje kväll

 Recensioner på Facebook:
 4,9 av 5
Följ oss på Facebook

Recensioner på Google:
 4,8 av 5
Läs våra recensioner