Vi deltar i Bits and Mortar som är ett initiativ för att kunna erbjuda gratis digitala utgåvor vid köp av fysiska böcker hos lokala spelbutiker.

Mer än 100 olika rollspelsförlag deltar och nästan alla deras utgivna böcker går att få en digital kopia av. Ett mindre antal böcker är dock inte tillgängliga p.g.a. licensrättigheter. Utöver rollspelsförlagen i Bits and Mortar finns dessutom ett flertal andra förlag med samma erbjudande.

Om du har köpt en bok hos oss som är utgiven av ett av förlagen i listan eller det står att en digital kopia är tillgänglig i produktbeskrivningen så skicka oss ett mejl till info@alphaspel.se med ditt ordernummer eller kvitto och lista på de aktuella spelen så skickar vi ut en digital kopia. Skriv "Bits and Mortar" i rubriken och som meddelande skriv även att du har läst igenom och godkänt köpvillkoren för digitalt innehåll. Om du beställer en bok av oss som du vill få en digital kopia av skriv ett ordermeddelande att du även vill få en digital kopia och att du har läst läst igenom och godkänt köpvillkoren för digitalt innehåll.

Observera att du aktivt väljer att förverka din ångerrätt enligt distansköplagen samt din bytesrätt om du väljer att få en digital kopia av din bok. Digitala kopior skickas endast ut vid köp av nya böcker hos oss, gäller ej begagnade böcker eller för böcker köpta i andra butiker.
 

Ett av skandinaviens bredaste spelutbud med över 60.000 olika artiklar i lager

Fraktfritt inom Sverige från 1500kr

Spelrum med över 100 sittplatser och aktiviteter varje kväll

 Recensioner på Facebook:
 4,9 av 5
Följ oss på Facebook

Recensioner på Google:
 4,8 av 5
Läs våra recensioner