MIG 0-100 Vit

I MIG 0-100 får spelarna att tänka brett och fritt utifrån sina kunskaper och erfarenheter. Svaren kan vara i längd, bredd, höjd, temperatur, fart, storlek, ålder och anges i enheter som centimeter, år, timmar, kronor etc. Spelet skiljer sig från andra spel som ofta begränsas av givna svarsalternativ.
Spelarna får i MIG 0-100 tänka, vara kreativa och strategiska. MIG 0-100 är det nya frågespelet du lätt tar med dig överallt. Spela hemma eller ta med på resan. Spelet innehåller frågor om allt mellan himmel och jord.

Så spelar du:
En spelare läser upp en fråga. Spelarna (även frågeläsaren) skriver sina svar (alltid en siffra mellan 0-100) i protokollet. Därefter berättar de sina svar i tur och ordning. Frågeläsaren vänder på kortet och läser högt upp det rätta svaret. Spelarna skriver in differensen mellan sitt svar och det riktiga svaret i kolumnen ”Diff/Poäng”. Om någon angett helt rätt svar, får den dra av 10 poäng. Efter sju frågor görs en summering. Den som har minst differens vinner.

Flera roliga spelvarianter finns.

Vem vinner?
Ofta kan man inte det exakta svaret, då gäller det att komma så nära som möjligt. Den som har minst differens när spelet är slut vinner.

1200 frågor
Spelblock
2 eller fler spelare. Eller spela i lag
Från 14 år
Speltid från 15 min
289 kr
4 i butiken
Produkten befinner sig i vår butik.
Det går bra att beställa den via postorder,
men internleveransen till vårt postorderlager kan ta upp till två arbetsdagar.

Ett av skandinaviens bredaste spelutbud med över 60.000 olika artiklar i lager

Fraktfritt inom Sverige från 1500kr (gäller ej skrymmande varor)

Spelrum med över 100 sittplatser och aktiviteter varje kväll

 Recensioner på Facebook:
 4,9 av 5
Följ oss på Facebook

Recensioner på Google:
 4,8 av 5
Läs våra recensioner