Nyheter

Kommande

Kategorier

Noir Regelbok (Begagnad)

Noir är ett dystopiskt rollspel, förlagt till en annan tid och en annan plats, fullt av mysterier, våld och mörk erotik. Scenen är mångmiljonstaden Sandukar, det jättelika Imperiets hjärta. 


Begagnad
Skick: Near mint
Referens: NOIR-BEG
Det är en tid av världsligt mörker, kallt regn, eggande förförelser, hårdkokta män, farliga kvinnor, brutal aggressivitet och svarta hjältar med sargade psyken. Det är en resa in i en tillvaro där starka och destruktiva känslor som hämnd, lust, begär och passion regerar över de mörka bakgatorna, där egoism, girighet och fåfänga kämpar mot glömda dygder som kärlek, rättvisa och generositet. I stadens gränder lurar fasansfulla rykten om skuggor och vålnader, i Statens ministerier styr de ansiktslösa byråkraterna med hjälp av formulär och regleringar och i festvåningarna planerar de högburna nya konspirationer och intriger för ökad makt och välstånd. På gatan kämpar den vanliga medborgaren mot brutala gangstrar, korrumperade poliser och sadistiska arbetsgivare, i en kamp för att se morgondagen an. Det är en tid för ovilliga hjältar. 

Noir är skrivet av två veteraner inom svensk rollspelsutveckling, Marco Behrmann och Petter Nallo. Mellan sig har de nära 30 års erfarenhet av rollspel och ligger bakom titlar som EON, Neotech och Viking.

Läs mer på noir.nu
295 kr
2 i butiken
Den här produkten är inte i nyskick! Läs produktbeskrivningen och vår skickguide noggrant innan köp. Ingen bytesrätt på denna vara.
Produkten befinner sig i vår butik.
Det går bra att beställa den via postorder,
men internleveransen till vårt postorderlager kan ta upp till två arbetsdagar.

Ett av skandinaviens bredaste spelutbud med över 60.000 olika artiklar i lager

Fraktfritt inom Sverige från 1500kr (gäller ej skrymmande varor)

Spelrum med över 100 sittplatser och aktiviteter varje kväll

 Recensioner på Facebook:
 4,9 av 5
Följ oss på Facebook

Recensioner på Google:
 4,8 av 5
Läs våra recensioner