Nyheter

Kommande

Kategorier

Symbaroum: Monsterkodex

Monsterbok till rollspelet Symbaroum.


Referens: 9789187915482
Symbaroums Monsterkodex gör davokarregionens bosättningar, skogar och dalgångar farligare och mer förunderliga än någonsin förr! Mellan dessa pärmar trängs ett hundratal varelser, monster och styggelser – vissa välkända, andra bara omtalade i sagor och legender; vissa ostoppbart hungrande, andra möjliga att förhandla med; vissa presenterade med ingående beskrivningar och konkreta äventyrsuppslag, andra introducerade i all regelmässig enkelhet. Kombinerat med reglerna och riktlinjerna för skapandet av egna monstruösa motståndare vågar vi lova att detta bestiarium inrymmer material för hundratals dramatiska, för att inte säga hårresande, timmar kring spelbordet.

Ett trettiotal fullödigt beskrivna och illustrerade varelser, som alla kan ligga till grund för unika äventyr och utmaningar i Symbaroums spelvärld.
En hel sektion innehållande nära hundra korta beskrivningar och värden för generiska spelledarpersoner, monster, vilddjur och styggelser.
De nya kategorierna Flora och Fenomen tillsammans med knappt fyrtio monstruösa särdrag att addera till grundbokens nitton, däribland Rotmur, Slukare och Väldig.
Riktlinjer för skapandet av egna varelser samt för utformningen av stridsutmaningar som är lämpliga för dina spelares rollpersoner.
Förslag rörande utformningen av tre typer av rollspelskrönikor som utnyttjar bestiariets olika varelser och monster – Troféjägare, Monsterutforskare samt Ockulta problemlösare.
Notera att denna produkt förutsätter att du har tillgång till Symbaroums grundbok samt att den utan innehållet i Spelarens handbok inte kommer till sin fulla rätt.
349 kr
1 i butiken

Ett av skandinaviens bredaste spelutbud med över 30.000 olika artiklar i lager

Beställningar skickas normalt samma dag

Fraktfritt inom Sverige från 1500kr (gäller ej skrymmande varor)

Spelrum med över 100 sittplatser och aktiviteter varje kväll

 Recensioner på Facebook:
 4,9 av 5
Följ oss på Facebook

Recensioner på Google:
 4,8 av 5
Läs våra recensioner