Nyheter

Kommande

Kategorier

Symbaroum: Äventyrspaket 2

Äventyrsmodul till Symbaroum


Referens: JR100015

Davokarregionen har en grym, skrämmande historia, och sådant som fallit i glömska återupptäcks ibland av ruinrotande lycksökare. På så sätt kan strider som avslutades för århundraden sedan få liv på nytt och orsaka stor skada och förödelse, såväl för Drottning Korinthias undersåtar som för klanernas folk – vanliga kvinnor, män och barn får betala ett smärtsamt pris när fåtalets hunger efter skatter väcker urtidens svultna makter.

I skogen Davokars djup finns en lerig kulle där modiga utforskare gräver efter forntida mirakel. Allt som finns mellan dem och skogen är en enkel palissad, kanske kraftig nog att avskräcka flockar av mindre rovdjur men knappast tillräcklig för att stoppa vildmarkens verkliga faror. Du och dina vänner anländer till utgrävningen, för att köpa er en inmutning eller möjligen med uppgift att hålla platsen under uppsikt. Sanningen framträder inom kort: det ni misstog för en oskyldig skogsknalle kan faktiskt hota säkerheten i hela regionen. Har ni det mod som krävs för att stå upp mot legendernas makter? Och om så är fallet, har ni kraft nog att sända dem tillbaka, ut i Den eviga natten?

_______________________________


Äventyrspaket 2 innehåller två fristående äventyr, vilka båda berör vad som händer när oförsiktiga individer gräver för girigt och för djupt i Davokars svarta mylla. Det första äventyret, Skattletarfeber, handlar om en utgrävning någonstans i skogarna; utforskarna och skattletarna riskerar att väcka liv i en uråldrig strid som i så fall kommer att ha förödande följdverkningar för alla som lever i området. Äventyret som följer därpå tar rollpersonerna till staden Kastor, där en mer samtida batalj just har avgjorts och gett vinnarna möjlighet att sätta sina daemoniska planer i verket. I båda fallen kommer rollpersonerna att stöta på svårbemästrat motstånd och det är ingen tvekan om att deras agerande lär få stora, kanske även ödesdigra, konsekvenser för både Ambrias och klanernas framtid.

229 kr
Fler än 20 i butiken
Produkten befinner sig i vår butik.
Det går bra att beställa den via postorder,
men internleveransen till vårt postorderlager kan ta upp till två arbetsdagar.

Ett av skandinaviens bredaste spelutbud med över 60.000 olika artiklar i lager

Fraktfritt inom Sverige från 1500kr (gäller ej skrymmande varor)

Spelrum med över 100 sittplatser och aktiviteter varje kväll

 Recensioner på Facebook:
 4,9 av 5
Följ oss på Facebook

Recensioner på Google:
 4,8 av 5
Läs våra recensioner