Mord till Middagen: En Ohälsosam Affär

Upplev en egen mordgåta utan att lämna vardagsrummet! Mord till middagen är en lättsam underhållningsform för fyra personer.


Antal spelare: 4
Speltid: 180 minuter

I Mord till middagen är ni själva med och skapar berättelsen om ett mord och förhoppningsvis löser ni mordgåtan. Ni öppnar lådan, läser era första instruktioner (utan att avslöja hemligheterna för era medspelare) och så är ni igång. Mord till middagen har inslag av improvisation, teater, rollspel och lajv, liksom av klassiska deckare och mordhistorier. Ingen av er behöver ha gjort något liknande innan. Bara öppna lådan och börja spela!

 

Varje mordgåta från oss är en självständig berättelse, lagom för en kväll och fyra personer.


Skådespelare med stormande känsloliv, en brokig personalgrupp, och mitt i alltihop en filminspelning. Ingen blir speciellt förvånad när en person hittas död. Men vem är egentligen offret, och varför har denne bragts om livet. Frågorna är många och intrigen tar många vändningar innan någon ställs inför rätta.

 

Gillar du att spela ut är det här mordgåtan för dig! Den ska spelas stort och högljutt. Med mycket passion. Även om historien är vår ödmjuka hyllning till Agatha Christie är gåtan inte vår svåraste i slutänden. Och såpafaktorn är den högsta vi har.

250 kr
1 på postorder
Produkten befinner sig på vårt postorderlager.
Vill du istället hämta den i vår butik? Beställ före 10 så finns den att hämta i butiken från 16 samma vardag. Avhämtningar på helgdag måste beställas senast 10 föregående vardag.

Ett av skandinaviens bredaste spelutbud med över 60.000 olika artiklar i lager

Fraktfritt inom Sverige från 1500kr (gäller ej skrymmande varor)

Spelrum med över 100 sittplatser och aktiviteter varje kväll

 Recensioner på Facebook:
 4,9 av 5
Följ oss på Facebook

Recensioner på Google:
 4,8 av 5
Läs våra recensioner