UNO

Antal spelare: 2 - 10
Speltid: 30 minuter
Rekommenderad ålder: från 6 år
Läs mer på Boardgamegeek
Referens: 967-1104
UNO™ är det klassiska kortspelet där färger och siffror ska matchas. Spelet är lätt att lära sig, men omöjligt att lägga ifrån sig och nu kommer en version med specialkort som går att ändra för extra spänning! Spelarna tävlar om att bli av med alla sina kort genom att matcha ett kort på handen med kortet som ligger överst i högen. Speciella händelsekort ändrar spelets gång och hjälper spelarna att besegra motståndarna! Använd kortet Byta hand för att byta kort med en motståndare och använd de 3 ändringsbara (och raderbara) jokerkorten för att skriva egna regler! Kortleken innehåller 19 kort i varje färg (röd, grön, blå och gul), plus 8 dra två-kort, vändkort och hoppa över-kort i varje färg, samt 4 jokerkort, 4 dra fyra-jokerkort, 1 byta hand-jokerkort och 3 ändringsbara kort. Om du inte kan lägga ut något kort, måste du ta upp ett! Glöm inte att ropa ”UNO” när du bara har ett kort kvar! Spelaren som blir av med alla kort på handen får poäng för korten som deras motståndare har kvar. Den förste spelaren som uppnår 500 poäng vinner. Get Wild 4 UNO!™ innehåller 112 kort och spelregler. Färger och dekorationer kan variera.

Det klassiska spelet där färger och siffror ska matchas ihop.Speciella händelsekort och jokerkort ger oväntad spänning och ändrar spelets gång.

Använd Byta hand-korten för att byta kort med en motståndare.Skriv ner egna regler på de ändringsbara jokerkorten.

Spelarna turas om med att passa ihop ett kort från handen med färgen eller siffran som ligger överst i högen.Glöm inte att ropa ”UNO” när du bara har ett kort kvar! Från 7 år.
149 kr
Fler än 20 i butiken
Produkten befinner sig i vår butik.
Det går bra att beställa den via postorder,
men internleveransen till vårt postorderlager kan ta upp till två arbetsdagar.

Ett av skandinaviens bredaste spelutbud med över 60.000 olika artiklar i lager

Fraktfritt inom Sverige från 1500kr (gäller ej skrymmande varor)

Spelrum med över 100 sittplatser och aktiviteter varje kväll

 Recensioner på Facebook:
 4,9 av 5
Följ oss på Facebook

Recensioner på Google:
 4,8 av 5
Läs våra recensioner