BlokusAntal spelare: 2 - 4
Speltid: 20 minuter
Rekommenderad ålder: från 5 år
Läs mer på Boardgamegeek
Referens: 967-1114
Ge dig in i spelet och skydda ditt territorium i Blokus™! Det tar mindre än en minut att lära sig, men ger oändligt många roliga strategiutmaningar för hela familjen. Varje spelare får 21 bitar – i rött, blått, grönt och gult – och sedan turas de om att placera ut dem. Det finns bara en regel: en bit måste röra minst en annan bit i samma färg, men endast i hörnen! Målet är att få plats med flest bitar på spelbrädet. Spelet är slut när inga fler bitar kan läggas ut och då vinner den spelare som har minst antal bitar kvar!

Perfekt strategispel för hela familjen, det tar mindre än en minut att lära sig och innehåller roliga utmaningar för alla åldrar!Spelarna turas om att lägga ut sina 21 bitar på spelbrädet: varje bit måste röra vid minst en annan i samma färg, men bara i hörnen!

Ge dig in i spelet och skydda ditt territorium genom att lägga ut så många av dina bitar på spelbrädet som möjligt genom att strategiskt blockera dina motståndare!Spelet är slut när inga fler bitar kan läggas ut och då vinner den spelare som har minst antal bitar kvar! Från 7 år.
419 kr
5 i butiken
Produkten befinner sig i vår butik.
Det går bra att beställa den via postorder,
men internleveransen till vårt postorderlager kan ta upp till två arbetsdagar.

Ett av skandinaviens bredaste spelutbud med över 60.000 olika artiklar i lager

Fraktfritt inom Sverige från 1500kr (gäller ej skrymmande varor)

Spelrum med över 100 sittplatser och aktiviteter varje kväll

 Recensioner på Facebook:
 4,9 av 5
Följ oss på Facebook

Recensioner på Google:
 4,8 av 5
Läs våra recensioner