UNO Flip!

Antal spelare: 2 - 10
Speltid: 30 minuter
Rekommenderad ålder: från 7 år
Läs mer på Boardgamegeek
Referens: 967-1108
Håll i dig, här är den nya versionen av klassiska UNO™: UNO FLIP!™. Det är spelet du känner igen, med spännande nya inslag – som en dubbelsidig kortlek, speciella vänd-kortleken-kort och hårdare straff – som gör det klassiska spelet mer tävlingsinriktat. Det finns en ”ljus sida” av kortleken, som spelas som klassiskt UNO™, och en ”mörk sida” där straffen är superhårda. Lägg vänd-kortleken-kortet så vänds alla kort du har i handen, dra-högen och dra-kortleken upp och ned och en helt ny uppsättning siffror och färger visas på den andra sidan! Den som har vänd-kortleken-kortet bestämmer om ni ska spela den ljusa eller den mörka sidan av kortleken – och när ni ska återgå igen. Kortlekens mörka sida innehåller nya händelsekort som kan vända på hela situationen, som dra-fem- och hoppa-över-alla-kort. Utforma en strategi för att skaka om motståndarna. Den som först blir av med alla kort vinner. Glöm inte att ropa ”UNO”, när du bara har ett kort kvar! Det här roliga familjekortspelet är perfekt för alla från 7 år. Färger och dekorationer kan variera.

UNO FLIP!™ är det klassiska kortspelet du känner till, nu med nya spännande inslag!En dubbelsidig kortlek och speciella vänd-kortleken-kort gör det klassiska kortspelet mer tävlingsinriktat.

Lägg det speciella vänd-kortleken-kortet så vänds alla kort, inklusive dra-högen, upp och ned och en helt ny uppsättning siffror och färger visas på den andra sidan.

UNO FLIP!™ innehåller också roliga nya händelsekort, som dra-fem och hoppa-över-alla.

Glöm inte att ropa ”UNO”, när du bara har ett kort kvar!Innehåller 112 kort och spelregler. Från 7 år.
169 kr
12 i butiken
Produkten befinner sig i vår butik.
Det går bra att beställa den via postorder,
men internleveransen till vårt postorderlager kan ta upp till två arbetsdagar.

Ett av skandinaviens bredaste spelutbud med över 60.000 olika artiklar i lager

Fraktfritt inom Sverige från 1500kr (gäller ej skrymmande varor)

Spelrum med över 100 sittplatser och aktiviteter varje kväll

 Recensioner på Facebook:
 4,9 av 5
Följ oss på Facebook

Recensioner på Google:
 4,8 av 5
Läs våra recensioner