You Crash the Game

Nu kan du en gång för alla visa att du vet mest om världens bästa sport. Samla kompisarna eller familjen, mästra och vinn den nya heta versionen av You Crash the Game – frågespelet om ishockey.

Spelet belönar dig som har full koll på Emil Kåbergs skägg och Connor McDavids skridskoåkning. Och allt däremellan. Briljera i fem spelkategorier och visa att du är en slutspelsräv av klass för att bli hockeykunskapens #99.

Spela You Crash the Game som uppladdning till matchen ni snart ska se eller för att få en seg periodpaus i tevesoffan att bli betydligt roligare. Eller varför inte på planet på NHL-trippen?

Med You Crash the Game kommer ingen skrymmande spelplan – spelasken är däremot fullmatad med 550 prestigefulla grundseriefrågor och 110 rafflande slutspelsmatcher. Och det bästa av allt: vartenda nedsläpp handlar om sporten vi älskar.

Släpp sargen, slå tärningen – och Let´s Crash the Game!

279 kr
3 på postorder
Produkten befinner sig på vårt postorderlager.
Vill du istället hämta den i vår butik? Beställ före 10 så finns den att hämta i butiken från 16 samma vardag. Avhämtningar på helgdag måste beställas senast 10 föregående vardag.

Ett av skandinaviens bredaste spelutbud med över 60.000 olika artiklar i lager

Fraktfritt inom Sverige från 1500kr (gäller ej skrymmande varor)

Spelrum med över 100 sittplatser och aktiviteter varje kväll

 Recensioner på Facebook:
 4,9 av 5
Följ oss på Facebook

Recensioner på Google:
 4,8 av 5
Läs våra recensioner