Drakar och Demoner: Ärans Väg (standardutgåva)

Referens: 9789189765573
Äventyrarna anländer till den mytomspunna Döda skogen i jakt på ära, rikedom och en lösning på förbannelsen som ödelägger skogen, men finner sig indragna i en episk konflikt som sträcker sig tillbaka till världens grundvalar. Denna nya utgåva av den klassiska rollspelskampanjen Ärans väg är omarbetad av Fria Ligan tillsammans med originalförfattaren Roger Undhagen.

Hovar.

Lägg av, det har inte funnits hästar hör på åratal , utropar Pedrina föraktfullt. Du inbillar dig bara.

Jag är säker. Det är hovar.

Med en uppgiven suck lyfter Nrim to huvudet från marken och sätter sig bredvid Pedrina vid den lilla lägerelden. Plötsligt bryts friden av två enorma skepnader som med dragna yxor rusar fram mot äventyrarna.

VI SKAFFA ÄRA! brölar minotaurerna och måttar ett våldsamt dråpslag med sina dubbelyxor mot varsin äventyrare.

Äventyrarna anländer till den mytomspunna Döda skogen i jakt på ära, rikedom och kanske en lösning på den uråldriga förbannelse som ödelägger skogen. De finner sig snart indragna i en episk konflikt som sträcker sig tillbaka till världens grundvalar. Uppdraget kommer att ta äventyrarna genom skogens djup, under berget och in i ett främmande land där världens öde kommer att avgöras.

Ärans väg är den första äventyrskampanj som utgivits till rollspelet Drakar och Demoner, i tre delar under 1985 och 1986: Döda skogen, Maktens portar och Mörkrets hjärta. Denna nya utgåva, omarbetad och uppdaterad av Fria Ligan tillsammans med originalets författare Roger Undhagen, samlar trilogin i en och samma bok.

Detta inbundna praktverk har fått helt nya färgillustrationer av David Brasgalla och ett omslag av Johan Egerkrans. Regelverket är uppdaterat till senaste utgåvan av Drakar och Demoner.
379 kr
Kommande
Priset som är satt på produkten är preliminärt och kan komma att ändras.

Ett av skandinaviens bredaste spelutbud med över 60.000 olika artiklar i lager

Fraktfritt inom Sverige från 1500kr

Spelrum med över 100 sittplatser och aktiviteter varje kväll

 Recensioner på Facebook:
 4,9 av 5
Följ oss på Facebook

Recensioner på Google:
 4,8 av 5
Läs våra recensioner