Nyheter

Kommande

Kategorier

Coriolis: Ikonernas Död



Referens: 9789189765030
Mardrömmar och föraningar väcker dig kallsvettig, med panik i bröstet. Det började med böljande sädesfält och en kallelse. En utsträckt hand vems hand? Sedan en stjärnspäckad himmel och rymdens vakuum. Du kunde inte andas. Hjärtat slog i bröstet när du kände igen en planet den gröna smaragden Kua, väntande på dig. Glittrande vingar i rymden runt omkring. Hundratals fjärilar åtföljda av skaltäckta jättar. En svärm gräshoppor redo att förtära Horisonten.  

I drömmar och syner kallar något ut i mörkret mellan stjärnorna en närvaro, ny eller gammal? Den har svar inför framtiden om profetian, de utvalda, och kriget om den Tredje horisonten.  

Ikonernas död är den tredje och sista delen i Ikonernas nåd, den episka och rikligt illustrerade kampanjen till Coriolis Mörkret mellan stjärnorna. Boken innehåller bland annat:  

- Omfattande bakgrundsinformation för spelledaren, vilken beskriver de skeenden som hotar Tredje horisonten och dess folk.

- Sången om Kua: Det första scenariot börjar med drömmar som för rollpersonerna tillbaka till Kua

- Den tionde ikonen: Det andra scenariot sände rollpersonerna på ett diplomatisk uppdrag till Sadaal för att säkra Nadirflottiljen inför det stundande kriget i Tredje horisonten.

- Horisontkriget: I det sista klimaktiska scenariot bryter kriget ut och rollpersonerna måste leda folket i Tredje horisonten till en seger

- Metaspelet låter spelledaren och spelarna tillsammans spela ut krigets utfall genom att styrka Tredje horisontens flottor i konflikter och frontförflyttningar.

- En utförligt appendix med över ett tjugotal olika skeppstyper från jaktskepp till slagskepp, som deltar i kriget.
375 kr
3 i butiken
4 på postorder

Ett av skandinaviens bredaste spelutbud med över 60.000 olika artiklar i lager

Fraktfritt inom Sverige från 1500kr (gäller ej skrymmande varor)

Spelrum med över 100 sittplatser och aktiviteter varje kväll

 Recensioner på Facebook:
 4,9 av 5
Följ oss på Facebook

Recensioner på Google:
 4,8 av 5
Läs våra recensioner