Vid Vansinnets Berg - Volym 2 (illustrerad roman)



Referens: 9789189143395
Vågar du återvända till Antarktis ensliga vidder och Dyerexpeditionens sista dagar? Vi är rysligt glada över att avslöja att Vid vansinnets berg – Volym II skriven av H. P. Lovecraft och illustrerad av François Baranger släpps 23 november. H.P. Lovecrafts roman Vid vansinnets berg är en av den amerikanska skräcklitteraturens största klassiker. Ett iskallt vansinne väntar.

Expeditionsledaren William Dyers brev blir alltmer desperata när han närmar sig målet – och slutet. Bakom sig lämnar expeditionen allt förnuft, i ständig fruktan för det som ruvar under isen. Vad de upptäckter är inte menat för någon människa att se – cyklopiska strukturer och omänskliga landskap som trotsar historien.

Denna sista akt i Dyerexpeditionens berättelse är en nedstigning i kosmisk skräck och vansinne. Expeditionen tar sig längre än någon annan lyckats, och betalar det slutgiltiga priset för det.

Konstnären François Baranger fascinerades av Lovecrafts varelser och visioner som befolkar fantasins allra mörkaste skrymslen. Han har tidigare illustrerat den kritikerhyllade utgåvan Cthulhu vaknar (2018) utgiven av Fria Ligan förlag. Nu har han tagit sig an den episka berättelsen Vid vansinnets berg som utforskar vad som sker när människor utmanas av kunskaper som är ofattbara för det mänskliga sinnet.
269 kr
1 i butiken
1 på postorder

Ett av skandinaviens bredaste spelutbud med över 60.000 olika artiklar i lager

Fraktfritt inom Sverige från 1500kr (gäller ej skrymmande varor)

Spelrum med över 100 sittplatser och aktiviteter varje kväll

 Recensioner på Facebook:
 4,9 av 5
Följ oss på Facebook

Recensioner på Google:
 4,8 av 5
Läs våra recensioner