Drakar och Demoner: Ereb Altor (2019)

Expansion till Drakar och Demoner 2016
Referens: DOD2019
Detta är en ny version av den klassiska kampanjvärlden Ereb Altor, till Drakar och Demoner. Med ett avstamp i det gamla, presenteras här ett nytt Ereb Altor att äventyra i och bygga sina kampanjer kring.

Den helige Odos era slocknade, och så gjorde delar av Ereb Altor med den. Somliga säger att gudarnas straff slog till med full kraft. De utplånade hela det västra havet och svallvågorna sänkte världen under vatten. Jorden sprack och kastade eld och lava högt upp i skyn. Stjärnor störtade från en nattsvart himmel. Länge darrade de obarmhärtiga mörkermagikerna i Nidland och de storväxta drakmästarna i Cereval. Världen drabbades av svallvågorna från den hemska superfluxen och Ereb Altor blev sig aldrig likt igen. Kvar i det västra havet fanns en svart malström som sög ner allt och alla som vågade sig nära. Man förbannade platsen och förklarade den för all framtid bannlyst i världens böcker och annaler. Den lysande vägens anhängare tappade mark, nya sekter och dyrkan slog rot och man sa att det enda goda kataklysmen förde med sig var att Ereb Altor fick en enhetlig tidräkning.

Det fanns ett före och ett efter.

Detta är en spelvärld som utspelar sig efter den fasansfulla superflux som drabbade Ereb Altor. Hjältar och äventyrare letar sig djupt in i skogarna eller in i ruinerna efter det gamla. Där lever såväl svartfolk som drakyngel och mörka fasor från forntiden. Spela i de outforskade fornmarkerna eller i de underjordiska katakomberna och ruinerna som ligger under de mäktiga citadellen och handelsstäderna. Möt urtidens fasor och kämpa mot mörkrets krafter och upptäck Ereb Altor på nytt!

För att använda EREB ALTOR behöver du tillgång till Drakar och Demoner 2016.  

Boxen innehåller

Världsbok
Rollformulär
Regelbok
Ruinformulär
Äventyr
Karta
399 kr
6 i butiken
11 på postorder

Ett av skandinaviens bredaste spelutbud med över 60.000 olika artiklar i lager

Fraktfritt inom Sverige från 1500kr (gäller ej skrymmande varor)

Spelrum med över 100 sittplatser och aktiviteter varje kväll

 Recensioner på Facebook:
 4,9 av 5
Följ oss på Facebook

Recensioner på Google:
 4,8 av 5
Läs våra recensioner