Nyheter

Kommande

Kategorier

Rollspel Drakar och Demoner: Skuggan över Dunkeldäld 20 April 11:00 (Skickas ej)

Obs! Detta är ett evenemang i vår spellokal.


Referens: rollspel20/4

Välkommen på ett parti Drakar och Demoner med spelledare John park!  

Äventyr: Skuggan över Dunkeldäld (Shadow over Gloomshire)

Författare: Robin Fjärem

Speltid: 11:00-18:00

Typ: Ett blodisande mysterium fyllt av gotisk skräck och mörk fantasy

Du har precis anlänt till byn Dunkeldäld, ett isolerat samhälle, omgiven av mörka skogar. En gång var detta en blomstrande vallfärdsplats, ett centrum för den heliga Blå rosens orden. Nu är Dunkeldäld mest känt för sitt mörka och bittra öl, prisat bland finsmakare. Men du har inte kommit till denna gudsförgätna plats för att fukta gommen med välsmakande drycker. Du har blivit kallad hit av den anrika ätten Von Walden, en gång bland de främsta av rikets förkämpar. I sitt brev beskrev överhuvudena för ätten, Ernst och Lyss, hur de misstänker att en gammal ondska har åter vaknat. De berättar om hur de döda vägrar få ro i sina gravar, att skogarna åter fylls med dunkelulvar och onämnbara fasor. De bad dig att skyndsamt komma till byn för att bistå dem i kampen mot mörkrets krafter.

Shadow over Gloomshire är ett helt nyskrivet äventyr till Fria Ligans Drakar och Demoner. Enligt författaren själv är det ett kärleksbrev till klassisk gotisk skräck och mörk fantasy: hemsökta skogar och herresäten, obeskrivliga dåd som utförs i skuggorna och nattens fruktansvärda fasor som lurpassar i mörkret.

455 kr
Fullbokad
Denna produkt kan inte skickas. Detta beror antingen på att den är alltför skrymmande, eller att den enligt avtal med tillverkaren endast får säljas över disk i butiken.

Ett av skandinaviens bredaste spelutbud med över 60.000 olika artiklar i lager

Fraktfritt inom Sverige från 1500kr (gäller ej skrymmande varor)

Spelrum med över 100 sittplatser och aktiviteter varje kväll

 Recensioner på Facebook:
 4,9 av 5
Följ oss på Facebook

Recensioner på Google:
 4,8 av 5
Läs våra recensioner