Nyheter

Kommande

Kategorier

Skuggornas Mästare: Stuntkortlek

Tillbehör till Skuggornas Mästare

tillverkarens hemsida


Skuggornas mästare kom ut 1988 och var Ragnarök speldesigns andra spel (En Garde! var det första). Spelet var i grunden ett modernt agentspel. Man kunde spela agent, ninja eller brottsbekämpare och inte mycket var speciellt allvarligt menat på något sätt. Inspirationen bakom spelet var nämligen sådant som B-actionfilmer, halvdassiga och gärna skrattretande thriller- och agentserier och liknande. Det fanns gott om sådant som snillrika agentprylar, utomjordingar, slemma skurkar och allt möjligt annat mer eller mindre osannolikt.

Jubileumsutgåvan bygger vidare på detta och försöker efterlikna originalets stämning och stil. Spelvärlden har byggts ut, men är i grunden densamma.

Världen är vår, fast med vissa skillnader. De flesta myter och legender har ett visst korn av sanning och många teorier och rykten om utomjordingar och konspirationer är mer verkliga än vad de flesta vill tro. Från skuggorna försöker mäktiga organisationer kontrollera världen efter bästa förmåga. Övernaturliga väsen verkar i det fördolda och går ibland ut i världen för att leva som människorna, eller för att sabotera för dem. Utomjordingar vakar över och experimenterar på människorna, samtidigt som de infiltrerar regeringar och viktiga organisationer. I det yttre mörkret finns de äldste. De vakar, och försöker få så många tillbedjare som möjligt så att de kan festa på deras själar när de dör. Samtidigt krigar de med varandra, om makt, enskilda väsen och till och med hela världar. Det är i denna värld som rollpersonena försöker göra skillnad. Den som vill kunna spela i samma tidsperiod som originalet kan göra det, i och med att spelvärlden beskrivs både 1988 och under nutid.

148 kr
3 i butiken
Produkten befinner sig i vår butik.
Det går bra att beställa den via postorder,
men internleveransen till vårt postorderlager kan ta upp till två arbetsdagar.

Ett av skandinaviens bredaste spelutbud med över 60.000 olika artiklar i lager

Fraktfritt inom Sverige från 1500kr (gäller ej skrymmande varor)

Spelrum med över 100 sittplatser och aktiviteter varje kväll

 Recensioner på Facebook:
 4,9 av 5
Följ oss på Facebook

Recensioner på Google:
 4,8 av 5
Läs våra recensioner