Call of Cthulhu Sverige: Väktarens Handbok (Skadad)

Transportskadat exemplar. Kantstött hörn, annars är boken i gott skick. Se bild för exempel.


Skadad
Referens: COC-02-d
Du är Väktaren av de uråldriga hemligheterna - eller som vi kallar det, spelledaren. Gör världen till din egen och skapa ett svenskt 1920-tal i mythosanda.

Det klassiska och älskade rollspelet Call of Cthulhu får nu sin första svenska utgåva någonsin. I Väktarens handbok finns alla regler kopplade till spel på 1920-talet utförligt beskrivna och översatta, och i viss mån anpassade för svenska förhållanden. Färdigheter och yrken är varsamt modifierade för att försvenska känslan, och i sektionen om mystiska böcker återfinns Purpurbibeln från trettioåriga kriget och Grillska Luntan, ostindiska kompaniets redogörelser för det obehagligt övernaturliga de fann i fjärran österns hav.

Spelsystemet är BRP, välkänt för många svenskar ända sedan Drakar och Demoner-tiden, men utvecklat till sjunde utgåvans regler för Call of Cthulhu. Boken innehåller helt nya sektioner som ersätter det engelska materialet för att sätta miljön till svenskt 1920-tal istället för i nordöstra USA. Tidsenlig fakta och svensk mythos ger en helt egen och unik prägel på den svenska utgåvan.

Licensierat av Chaosium. 
495 kr
1 i butiken
Den här produkten är inte i nyskick! Läs produktbeskrivningen och vår skickguide noggrant innan köp. Ingen bytesrätt på denna vara.
Produkten befinner sig i vår butik.
Det går bra att beställa den via postorder,
men internleveransen till vårt postorderlager kan ta upp till två arbetsdagar.

Ett av skandinaviens bredaste spelutbud med över 60.000 olika artiklar i lager

Fraktfritt inom Sverige från 1500kr (gäller ej skrymmande varor)

Spelrum med över 100 sittplatser och aktiviteter varje kväll

 Recensioner på Facebook:
 4,9 av 5
Följ oss på Facebook

Recensioner på Google:
 4,8 av 5
Läs våra recensioner