Lokal Alphamedlem 2024 (Skickas ej)Referens: Lokal2024
Medlemsavgift erlägges årligen och gäller kalenderåret ut. Den kostar i grund 1500kr men skrivs sedan ned med 100kr per avslutad månad. 

Medlemsavgiften ger dig en rabattkod för vår bokningssida, och du kan då kostnadsfritt boka bord i vår spellokal för att spela så ofta du vill tillsammans med andra som också betalt sin medlemsavgift. Om du har med dig gäster som spelar men inte erlagt medlemsavgiften förväntas dessa betala för bordskostnaden eller köpa ett dagspass á 100 kr, vilken av summorna som vi det enskilda tillfället är lägst. Du kan ha en aktiv bordsbokning åt gången i vårt bokningssystem.

Koden är personlig och får endast användas tillsammans med den mailadress som angavs vid köpet. Genom att boka denna produkt anses du som köpare acceptera nämnda villkor.
Om koden används tillsammans med andra mailadresser kan vi komma att inaktivera den. Du får också gärna hjälpa oss att påminna dina medspelare att även de måste ha en giltig medlemsavgift för att vara med och spela.

Observera att vi skickar ut bokningskoden manuellt efter vi har registrerat din order, beställningar som inkommer på helger behandlas nästföljande vardag.
1400 kr
Fler än 20 i butiken
Denna produkt kan inte skickas. Detta beror antingen på att den är alltför skrymmande, eller att den enligt avtal med tillverkaren endast får säljas över disk i butiken.

Ett av skandinaviens bredaste spelutbud med över 60.000 olika artiklar i lager

Fraktfritt inom Sverige från 1500kr (gäller ej skrymmande varor)

Spelrum med över 100 sittplatser och aktiviteter varje kväll

 Recensioner på Facebook:
 4,9 av 5
Följ oss på Facebook

Recensioner på Google:
 4,8 av 5
Läs våra recensioner