Modern Masters 2015 Sealed Tournament Butiksmästerskap och SM-kval 5 mars

Modern Masters 2015 Sealed Tournament Butiksmästerskap och SM-kval

Tid: Lördag 5 mars. Registreringen startar 10:00 och spelstart 10:30

Plats: Tumba Gymnasium, Utbildningsvägen 2, Tumba (Stockholm)

Till topplaceringarna finns det bland annat en FTW Twenty, en FTW Realms, en Duel Deck Anthology, vinnarpokal och inträden till SM.


Referens: MTG MM15 SM-kval

Genom att beställa denna produkt reserverar du en plats på vår turnering. Du får naturligtvis också behålla korten i boostrarna efter du spelat den första rundan, men inte förrän dess.

Formatet är Sealed, fem rundor Swiss. Vi har plats för 64 deltagare. 

Turneringen spelas med 6st Modern Masters 2015-boosters och kostar 495kr. För dig som har anmält dig och betalat senast det 29 februari så bjuder vi på en läsk med fikabröd vid turneringens start, och dessutom går det snabbare för oss alla vid registreringen. Bra va?

I prispotten finns det naturligtvis en massa boosters ur senaste set, spelmattor och andra tillbehör, men framför allt inträde till Magic-SM på Lincon för de fyra i toppen samt prispokal och en Duel Deck Anthology till vinnaren.
Dessa bildar även Alphaspels butikslag i Butiksmästerskapen som hålls i samband med SM.

Ange ditt DCI-nummer som kommentar på din beställning för att underlätta registrering. Har du inget DCI-nummer så löser vi det på plats.

Om du anmält dig men drabbats av ånger så måste du avboka din plats senast torsdagen 3 mars, i annat fall debiteras du 100kr i sen-avboknings-avgift.

Övernattning går att ordna i klassrum. Det är kostnadsfritt, men måste föranmälas för planeringens skull. 

I de kringliggande lokalerna spelas det Netrunner, X-Wing, Warhammer, Warmachine, Infinity, Blood Bowl och brädspel, så det blir en rekordelig konventshelg. 

495 kr
25 i butiken