Magic the Gathering: FNM - Commander (EDH) (Skickas ej)

Detta är en evenemangsbiljett för våra FNM kvällar. Denna biljett ger dig tillträde att spela Commander (FNM) i Alphaspels lokaler på Fredagar. Det går bra att köpa den Online och registrera sig i magic the gathering companion appen på plats.

 Gällande covid-situation gör att vi behöver förhålla oss till folkhälsomyndighets regelverk samt rekommendationer och tolka dess effekter för vår verksamhet. Vi ställer därför följande krav på de som spelar hos oss:

- mindre grupper om max 8 personer behöver inte ha vaccinpass, men de behöver hålla avstånd till andra grupper och in förflytta sig runt i lokalerna eller blanda sig med andra grupper.

- för evenemang kräver vi vaccinpass. Ansvaret för att kontrollera vaccinpass ålägger vi respektive evenemangs arrangör.


(Endast den som av medicinska skäl inte kan vaccinera sig är undantagen, och då krävs istället intyg ifrån läkare eller motsvarande.)

30 kr
548 i butiken
Denna produkt kan inte skickas. Detta beror antingen på att den är alltför skrymmande, eller att den enligt avtal med tillverkaren endast får säljas över disk i butiken.

Ett av skandinaviens bredaste spelutbud med över 30.000 olika artiklar i lager

Beställningar skickas normalt samma dag

Fraktfritt inom Sverige från 1500kr (gäller ej skrymmande varor)

Spelrum med över 100 sittplatser och aktiviteter varje kväll

 Recensioner på Facebook:
 4,9 av 5
Följ oss på Facebook

Recensioner på Google:
 4,8 av 5
Läs våra recensioner